Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallikierros

 

 

Toimistoon (aikataulut & arkistot)
Tutustu henkilökuntaan (tallin väki & koirat)
Tutkaile järjestystä (tallin & tarhojen pohjapiirros)
Tutki aluekarttaa (tallin aluekartta)

 

Tallit & Pihatto

Stable Magicin alueella on yksi iso päätalli, kaksi pienempää tallia ja yksi iso pihatto. Tallit on nimetty Päätalliksi, Pikkutalli ja Sivutalliksi. Karsinoita talleissa on yhteensä 48 ja tähän lukuun ei lasketa pihaton kolmea karsinaa. Jokaisessa tallin karsinassa on ikkuna ulos mistä hevonen pystyy laittamaan päänsä ulos. Jokaisen karsinan ovessa on luukku josta hevonen pystyy laittamaan päänsä ulos ja katselemaan käytävän tapahtumia. Jokaisesta karsinasta löytyy suolakivi ja vesikippo juoksevalla vedellä.

Päätallista löytyy kaikki Stable Magicin tammat ja ruunat. Päätalli on jaettu kahteen käytävään. Kun astuu Päätallin pääovesta sisään niin vasemmalla puolella on kaikki tammojen karsinat ja oikealla puolella ruunien karsinat. Ruunien käytävässä asustaa myös muutama Magicin tamma, mutta ne karsinat ovat enimmäkseen Magicin nuorille tammoille. Sivutallista löytyy kaikki Magicin orit ja Pikkutallissa pitävät majaansa yksityishevoset. Jokaisesta kolmesta tallista löytyy varustehuone ja kaksi pesukarsinaa, jotka on varustettu kaikella mitä hevosta pestessä voi tarvita, ja rehuhuoneilla. Päätallin pesukarsinat sijaitsevat siten, että ruunien puolella on yksi ja tammojen puolella yksi. Päätallin rehuhuone on ruunien puolella ja varustehuone tammojen puolella. Päätallissa on 26 karsinaa, joista 17 on tammojen ja 9 on ruunien karsinaa sivutallissa on 12 karsinaa ja pikkutallissa on 10 karsinaa.

Iso pihatto on jaettu kahteen osaan. Toisella puolella on ori varsat ja toisella puolella tamma varsat. Pihaton sisätilasta löytyy kolme karsinaa, johon voi varsoja ottaa hoidettavaksi. Ovessa mistä varsat kulkevat sisään ja ulos on tuulen estävä muovisuikulat, jotka ovat valkoista muovia eivätkä satuta varsoja. Muuten pihatto on punainen ja sen ympärillä on valkoinen aita. Pihattoon mahtuu kerrallaan 10 varsaa.

Lantala löytyy

 

Tallitupa

 

Kenttä & Maneesi

 

Tarhat & Laitumet

 

Maastot

 

 

©2018 Stable Magic - suntuubi.com